Bu Eğitim Programı Katılımcılara; Aşçı Çıraklığını Meslek Olarak Yapmak İsteyen Bireyler için Mesleğe Giriş Düzeyinde Gerekli Olan Temel Teknik, Pratik Bilgi ve Becerileri Kazandırmak, Hijyen ve Sanitasyon Kurallarını Uygulayabilme, Üstlerinin Denetiminde verilen Görevleri Yerine Getirebilme, Mutfakta Kişisel Hazırlığını Yaparak Ekipman ve Malzemeleri Talimatlara Uygun Kullanma, Menüye Uygun Gıdaların Ön Hazırlığını Gerçekleştirme, Çeşitli Pişirme ve Sunum Tekniklerini Uygulayabilme Yeterliklerini Kazandırmayı Amaçlamaktadır.
18-60 yaş arası adaylar başvuru yapmalıdır.
İlginize teşekkür ederiz, kontenjan dolmuştur.
ERTUĞRUL EĞİTİM MERKEZİ
Günler:
Pazartesi - Salı - Çarşamba
İlginize teşekkür ederiz, kontenjan dolmuştur.
YENİ KARAMAN EĞİTİM MERKEZİ
Günler:
Perşembe - Cuma