Bu Eğitim Programı Katılımcılara; Somun Ekmek, Ekşi Mayalı (Artizan) Ekmek ve Yöresel Ekmek Çeşitleri Gibi Farklı Türde Ekmeklerin Yapımına Dair Temel Bilgi ve Tekniklerin Yanı Sıra, Hamur Hazırlama, Pişirme Yöntemleri, Malzeme Kullanımı, Hijyen, Kalite Güvencesi ve İş Sağlığı Güvenliği Konularında Uygulamalı Yetkinlik Kazandırmayı Amaçlamaktadır.
18 Yaşından Küçük Katılımcılar için Veli / Vasi İzin Belgesine Sahip Olmak. 16 yaş ve üzeri adaylar başvuru yapmalıdır.
İlginize teşekkür ederiz, kontenjan dolmuştur.
YENİ KARAMAN EĞİTİM MERKEZİ
Günler:
Çarşamba