Bu Eğitim Programı Katılımcılara; Yaş Pasta Yapımında Kullanılan Çırpılmış Hamurlar, Krema, Sos, Şurup, Jöle, Şekerleme ve Çikolata Hazırlama Teknikleri ile Süsleme ve Dekoratif Kaplama Uygulamalarını Öğreterek, Reçeteye Uygun Yaş Pastalar Hazırlayabilme ve Süsleyebilme Becerisi Kazandırmayı Amaçlamaktadır.
18 Yaşından Küçük Katılımcılar için Veli / Vasi İzin Belgesine Sahip Olmak. 16 yaş ve üzeri adaylar başvuru yapmalıdır.
İlginize teşekkür ederiz, kontenjan dolmuştur.
ERTUĞRUL EĞİTİM MERKEZİ
Günler:
Pazartesi - Salı - Çarşamba
İlginize teşekkür ederiz, kontenjan dolmuştur.
YENİ KARAMAN EĞİTİM MERKEZİ
Günler:
Pazartesi - Salı - Çarşamba