

Yaş Pasta Yapımında Kullanılan Çırpılmış Hamurlar, Krema, Sos, Şurup, Jöle, Şekerleme ve Çikolata Hazırlama Teknikleri ile Süsleme ve Dekoratif Kaplama Uygulamalarını Öğreterek, Reçeteye Uygun Yaş Pastalar Hazırlayabilme Hakkında Bilgi ve Beceri Kazandırma Amaçlanmaktadır.
En Az Ortaokul Mezunu Olmak ve Kadın Olma Ön Koşulu Bulunmaktadır.
YENİ KARAMAN EĞİTİM MERKEZİ
Başlangıç - Bitiş Tarihi:
23.06.2025 -26.06.2025
Günler:
Pazartesi - Perşembe
YENİ KARAMAN EĞİTİM MERKEZİ
Başlangıç - Bitiş Tarihi:
05.01.2026 -15.01.2026
Günler:
Pazartesi - Cuma
YENİ KARAMAN EĞİTİM MERKEZİ
Başlangıç - Bitiş Tarihi:
02.03.2026 -10.03.2026
Günler:
Pazartesi - Cuma
YENİ KARAMAN EĞİTİM MERKEZİ
Başlangıç - Bitiş Tarihi:
11.05.2026 -15.05.2026
Günler:
Pazartesi - Cuma
YENİ KARAMAN EĞİTİM MERKEZİ
Başlangıç - Bitiş Tarihi:
20.06.2026 -26.06.2026
Günler:
Pazartesi - Cuma
YENİ KARAMAN EĞİTİM MERKEZİ
Başlangıç - Bitiş Tarihi:
21.09.2026 -28.09.2026
Günler:
Pazartesi - Cuma
Başvurular henüz başlamadı.

